Stenske Škatla za Shranjevanje Večnamenski Punch-brezplačno Daljinski upravljalnik Organizator Polje Punch-free Mobilni Telefon Priključite Stojalo Doma Spalnica

Stenske Škatla za Shranjevanje Večnamenski Punch-brezplačno Daljinski upravljalnik Organizator Polje Punch-free Mobilni Telefon Priključite Stojalo Doma Spalnica

(0 Ocene)
€3.56 €2.07

Barve:
  • Opis
  • Ocene

Stenske Škatla Za Shranjevanje Večnamenski Punch-Brezplačno Daljinski Upravljalnik Organizator Stenske Škatla Za Shranjevanje Punch-Brezplačno Domače Spalnice Opis:

Značilnosti:

1. To wall-mounted škatla za shranjevanje je izdelan iz visoko kakovostne ABS materiala, ki so odporni na obrabo, ni enostavno, da bi prekinil, se lahko uporabljajo za dolgo časa, in je trajno.

2. Imejte manjše predmete lepo in enostavno, da bi našli.Vemo, da je težko najti majhne predmete, ko jih potrebujete, zato smo uvedli priročen način, da shranite svoje pametne telefone, polnilnike moč banke, slušalke, kabli, pisala, ključev, očal, upravljalniki, in še več.Prav tako je super za vaše kuhinje.

3. Večnamenski: Univerzalni Škatla za Shranjevanje je vsestranski lahko ga uporabljate na Posteljo, Sobo, dnevno Sobo, Delovni Prostor, Kuhinja in kjerkoli želite.

4. Enostaven za namestitev: To je zelo enostaven za namestitev.Brez orodja ni potrebno vrtanje.Tam je močno lepilo na hrbtni strani izdelka, morate samo, da preprosto držijo izdelka na steno.Ni oznak, ki ostane po odstranitvi na steklo, keramične ploščice, kovinske, in trmast poslikane površine.

5. Lahko držijo to kjerkoli želite tako kot na vsako leseno mizo, hladilnik, kuhinja ploščice, vse gladko steno, celo na vsako očala.

Obvestilo:

1.Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

2.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Opis:

Izdelek material: ABS

Velikost izdelka: 8*2.5*11.5 cm

POMEMBNA OPOMBA: Prosimo, sledite spodnjim navodilom za boljše delovanje

1. Preden namestite kavelj, prosimo zagotovite, da je površina čista, suha, brez prahu in olje, in jih obrišite, da se posuši prvi.

2. Palico na katerokoli gladko površino in trdno pritisnite, da odstranite morebitne zračne mehurčke.

3. Priporočljivo je, da se dovoli 12 ur pred visi vse, da se zagotovi izdelek je trdno pritrjen.

Opomba: izdelek ne vsebuje elementov, kot so daljinski nadzor in mobilnega telefona, kot je prikazano na sliki.

Paket Vključuje:

1 x Stenske Škatla za Shranjevanje

  • tip 2: daljinski upravljalnik organizator
  • tip 3: stenske shranjevanje
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • tip 4: za Domačo Spalnico
  • tip 5: Polje Večnamenski Punch-Brezplačno
  • tip 1: Mobilni Telefon Priključite Stojalo
  • Material: Plastični

0 Pregledi za to