Steklenica Rezalnik Kvadratni Krog Steklenico Rezanje Steklenice Vina Rezalno Orodje Steklenička Steklenička Rezalnik Dropshipping

Steklenica Rezalnik Kvadratni Krog Steklenico Rezanje Steklenice Vina Rezalno Orodje Steklenička Steklenička Rezalnik Dropshipping

(0 Ocene)
€26.38 €12.13

Barve:
  • Opis
  • Ocene

Steklenica Rezalnik Kvadratni Krog Steklenico Rezanje Steklenice Vina Rezalno Orodje Steklenička Steklenička Rezalnik Dropshipping

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Ta steklenica rezalnik je posebej zasnovan za rezanje kvadrat, krog steklenico, kot tudi ozko grlo okroglo steklenice.

2. Steklenice lahko brez truda omejeno na steklenici cutter in pribor komplet orodij, ki jih ponujamo, lahko steklenico stabilen in trden, tako da bomo lahko cut steklenico več enostavno ne uporabljate preveč na silo.Torej, lahko uporabite svoj umetniški na boljši način.

3. Namesto zavračanjem steklenici, lahko uporabljamo tudi za druge namene, kot so izdelava kvadratnih svetilke z kvadratnih steklenice, izdelava sveče žarnice ali vazo z okroglo steklenice, ali rezanje dnu steklenice z utori, da v jajca ali kovancev.Tako da lahko zaščito naše okolje do določene mere.

4. Obstajajo različne DIY dejavnosti v naš vsakdan, da spodbujajo svoje iznajdljivosti in domišljije za okrasno steklenice z različnimi umetniška dela, tako, obilno svoje življenje z veliko veselje.

5. Lahko preprosto zmanjšati vsako steklenico, ki vam je všeč v tej steklenici rezalnik, razen če je steklenička, ki je reliefno.

Specifikacija:

Material: Nerjaveče jeklo

Velikost: 20*8*6 cm

Obvestilo:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike barvo.

2.Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Paket Vključuje:

1 x Steklenici Rezalnik

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

  • Velikost: 20x8x6cm
  • Količina: 1 kos
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vključujejo: 1 x Steklenici Rezalnik
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Bar Dodatki Tip: Drugo
  • Material: Bambus, Nerjaveče Jeklo

0 Pregledi za to