Ogrevanje Artefakt 600W/1200W Prenosni Prostor Grelec Električni Grelec Hitro Ogrevanje Ogrevanje Pregrevanje Pregreje Zaščite PTC Heati

Ogrevanje Artefakt 600W/1200W Prenosni Prostor Grelec Električni Grelec Hitro Ogrevanje Ogrevanje Pregrevanje Pregreje Zaščite PTC Heati

(0 Ocene)
€103.80 €48.78

Barve:
  • Opis
  • Ocene

600W/1200W Prenosni Prostor Grelec Električni Grelec Hitro segreje prevrnitev Pregreje Zaščite PTC Ogrevanje, Ventilator Za Pisarniški Prostor za Mizo

Značilnosti:

1. Hitro ogrevanje, celoletno uporabo: močan PTC grelni element in 1200W največja izhodna moč omogočajo grelec za hitro segreje v kratkem času.Nizko toplotno 600W, visoko vročino 1200W in naravnih veter način, ki je primeren za uporabo skozi vse leto.

2. Nastavljiv termostat prihrani energijo: na izstopu zraka temperatura lahko doseže 140 stopinj Celzija.Da bi ohranili temperatura, ki jo nastavite, grelec samodejno vključi ali izključi glede na temperaturo v prostoru, ki je zelo priročen za uporabo.

3. Rotacijski gumb: grelec lahko zagotavljajo toplo in varno življenjsko okolje.Opremljen z vrhunsko rotary gumb za enostavno upravljanje naprave, medtem ko sede ali leže.Uporaba hitrost je zelo hiter, zaradi česar je vaše življenje bolj priročno, in to je treba imeti izdelek na dom.

4. Pregrevanje varnost varstvo: Če na grelniku je nagnjena več kot 45 stopinj, se bo samodejno izklopi.Pregrevanje zaščito, pregrevanje samodejno ustavi ogrevanje.To lahko samodejno stresamo svojo glavo okoli 90 stopinj, in vgradne oblike ročaj obliko, je zelo enostaven za prevoz.

5. Več varnosti, zaščite: radiator sprejme protidampinške pregrevanje zaščito, PTC keramične tehnologije in visoke kakovosti zaviralci gorenja materialov, ki so trpežni in varni.Otroci morajo biti v spremstvu staršev pri uporabi grelnika, da se zagotovi varnost vas in vaše otroke.

Opis:

Močan PTC grelni element in 1200W največja izhodna moč omogočajo grelec za hitro segreje v kratkem času.Nizko toplotno 600W, visoko vročino 1200W in naravnih veter način, ki je primeren za uporabo skozi vse leto.

Specifikacije:

Material: keramični,

Pakiranje velikost: 300*180*180mm

Po izstopu zraka temperatura: 140 stopinj Celzija

Moč: nizko-razred 600W, visoko-kakovostni razred 1200W

Ogrevanje metoda: PTC grelnika

Hitrost gear: tri prestave

Delovanje: Mehansko

Nazivna napetost: 100-220V

Preklop Vrsta: Bunka

Oprema za ogrevanje vrsta: grelec

Dovod zraka metoda: 90 stopinj tresenje glave

Primerno območje: 21-30㎡

Najvišja grelna površina: 20m^2 in zgoraj

Hrup: 37-45dB

Paket Je Vključeno:

1pc *Grelec

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

  • Dropshipping Podporo: Dropshipping Podporo
  • Moč: 101W & Up
  • Blagovna Znamka: PRITECH
  • Funkcija 1: Prenosni Grelec Prostor
  • Funkcija 5: TipOver In Pregreje Zaščite
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Funkcija 4: Hitro Ogrevanje
  • Funkcija 6: za Domačo Pisarno Soba Desk Uporabo v Zaprtih prostorih
  • Funkcija 2: Električni PTC Grelnika
  • Funkcija 3: PTC Ogrevanje Fan
  • Toplote Ohranjanje Trajanje: 15 Ur & Up

0 Pregledi za to