Tarot Kartice Sim Vrečko Ustvarjalne Tarot Kocke Vrvico Za Zavezovanje Vreče Tarot Organizator Skladiščenje Vrečka Za Večino Standardnih Velikosti Tarot Kart

Tarot Kartice Sim Vrečko Ustvarjalne Tarot Kocke Vrvico Za Zavezovanje Vreče Tarot Organizator Skladiščenje Vrečka Za Večino Standardnih Velikosti Tarot Kart

(0 Ocene)
€3.23 €1.45

Barve:
  • Opis
  • Ocene

Opis:

Tarot Vrvico Krpo Vrečko, ki je narejena iz visoko kakovostnega kompozitnega bombaž flis material, tako da je gladka, mehka, trpežna, udobno, in so odporni na obrabo.Lahko se uporablja kot veliko darilo za tarot ljubitelji, psihologi, čarovniki, in vsak dan družine.

Specifikacija:

Ime: Tarot Vrvico Krpo Vrečko

Material: kompozitni žamet, bombaž mah na sprednji strani, perilo na hrbtu

Krpo vrečko teža: 32 g o

Razširili torba velikost: približno 13*18 cm/5.12*7.09 palčni

Embalaža: OPP sam

Seznam Vsebine:

Tarot Kartice Skladiščenje Vrečka*1pcs

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Odporne na obrabo: Zaradi uporabe visoke kakovosti kompozitnih bombaž flis material, naše Igre Tarot Torba ima značilnosti pa gladka, mehka, trpežna, udobno, in so odporni na obrabo.

2.Vam z Ročajem: Tarot kartice Sim Vreča je oblikovan z vrvico, tako da omogoča ročaj za enostavno prenašanje.To lahko skrči odprtine za zaščito vsebine v notranjosti.

3.Zaščita Kartice pred Poškodbami: Uporaba svetlobe in mehko bombažno flis material, naše Tarot Vrvico Krpo Vrečko lahko zaščito kartice in nakit iz škodo.To je zelo praktično.

4.Super Ideja za Darilo: Naše Tarot Kartice Vrvico Vreča je odlična ideja za darilo, ki je primerno za tarot ljubitelji, psihologi, čarovniki, in vsak dan družine.To je zelo praktično.

5.Zelo Priročno: lahko uporabite naše Tarot Skladiščenje Vrečka za shranjevanje tarot karte, igralne figure, kristali kamni, marmorja, nakit, kozmetika, kocke, potovalne galanterije, ali darila.To je zelo priročno.

  • Vrsta: Shranjevanje Vrečk
  • Uporaba: Večnamenski
  • Vzorec: Ravno Tip
  • Oblika: Pravokotne
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Poliester

0 Pregledi za to