Motoristična Oprema, 3 Pack Čelada Obešalnik Čelado Imetnik Rack Stenske Kavelj za Plašči, Kape, Kape s ščitnikom

Motoristična Oprema, 3 Pack Čelada Obešalnik Čelado Imetnik Rack Stenske Kavelj za Plašči, Kape, Kape s ščitnikom

(0 Ocene)
€35.41 €26.91

Barve:
  • Opis
  • Ocene

Odlična Motoristična Oprema:Naše čelada nosilci so narejeni iz čvrst železa, ki lahko varno visi vse vrste motoristična čelade,baseball čelade,dirtbike čelade,nogomet čelade,kavbojski klobuk,plašči,jakne in tudi košarko!

Prihranek prostora: Ustvari prostor v vaši dnevni sobi,pisarni,garaža ali več.Da vaša hiša izgleda bolj čisto in urejeno!žogo na njih in prihranite veliko prostora za zmanjševanje nered na tla.V vaši hiši, garaži ustvarja več prostora.

Preprost in Učinkovit:Ti čelada obešalniki so zelo enostaven za namestitev(samo pritrdi na steno s 4 vijaki,vijaki priloženi) in izjemno učinkovito uporabo.

Dodajanje čelado ali plašč Obešalnik za vašo Hišo ali Poslovni, je odličen način za "presenečenje" vaši gostje takoj, ko prispejo;je zelo dober način, da povzroči ugoden prvi vtis!

Ime Izdelka: Motoristična Čelada Držala

Material: železo

barva: črna

Vse namene:

Lahko se uporablja kot čelada obešalnik,jakno plašč obešalnik in celo košarka obešalnik

Vsebina paketa:3x čelado imetnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Ime Izdelka: motoristična čelada držala
  • Material: železo
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Oznake: nx300h stojalo, kaj ipv4 stojalo, nepremočljiva stojalo, bv6000 stojalo, hc300m stojalo, baseus stojalo, dvic qr stojalo, klr650 stojalo, žamet stojalo, sc1000 stojalo.

0 Pregledi za to