RGB Glasbeni Zvok Bluetooth Sync APLIKACIJO LED Trak Smart Ognjemet Led Nočna Lučka Za Dom Spalnica Dekor Darilo

RGB Glasbeni Zvok Bluetooth Sync APLIKACIJO LED Trak Smart Ognjemet Led Nočna Lučka Za Dom Spalnica Dekor Darilo

(0 Ocene)
€34.42 €23.75

Barve:
  • Opis
  • Ocene

Glasbeni Ognjemet Led Trak: je visoke svetilnosti LED bi bilo super za okrasitev vaše dnevna soba, spalnica, trem, še posebej, super za počitnice in dogodke kot so Božič, noč Čarovnic, zabavah, obletnicah.To je veliko darilo za družino in prijatelje.Obletnice, Zabave, Festivali, Božič.

Omamljanje Začetek in Planil Učinek: 11 kratkih LED trakovi in 1 dolgo LED trak posnema učinek ognjemet sprožila in planil v nebo.Še posebej omamljanje, ko več luči so urejene skupaj na steni.

RGBIC Ognjemet LED Trakovi]①Different iz drugih RGB LED trakovi, naše RGBIC ognjemet luči so vgrajene v IC žetonov, vsak trak lahko prikaže več barv hkrati, 100 dinamičnih in statičnih spremenili načini; ②Also obstajajo DIY Način, lahko prilagodite številko, barvo, barvo ospredja, barva ozadja, ki se gibljejo hitrosti in smeri svetilke, stekleni biseri, in uživajo svoj svetlobne učinke v vsakem trenutku.

3 Glasbe Ritem Načinov: Z občutljivo mic v krmilnik, svetloba je lahko impulz z glasbo, ki jo jemlje.3 glasbe Ritem Načini bo zagotovo vam omamljanje light show s svojo najljubšo glasbo/pesem.

Enostavno DIY: poskrbite, Da je zid je čista in suha.Uporabite lepilo na zadnji krog nadzor polje v položaj za na steno.Vstavite in palico luči trakovi na steni enega po enega.Dolg trak mora biti eno z USB kablom.Kabel priključite na kateri koli USB adapterja ali power bank.Uživajte light show.

Smart Ognjemet Luči za Spalnica Dekoracijo: Ustvarite čudovito vzdušje za vas in uživajte vaš vizualni praznik razsvetljave. 16 milijonov barv, 213 dinamične načine, glasbo sinhronizirati, mic načini in časovnik itd.

Številka modela:Ognjemet RGB led Nočna Lučka

Napetost:5V

Postavka Vrsta:Nočne Luči

Vir svetlobe:LED Žarnice

Funkcija 1:Ognjemet LED Nočna Lučka

barva:Bela

Material:plastika

Vsebina Paketa:

11 x Kratek Ognjemet Svetlobni Trakovi(Vsak je za 0,5 cm dolžina)

1 x Dolg Ray Ognjemet Svetlobni Trakovi(1,5 m dolžine)

1 x Controller

1 x Daljinski Cotroller

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: FGHGF

0 Pregledi za to