2 Stopnje Jed Rack Z Utensil Imetnik Desko Za Rezanje Imetnika In Jed Drainer Jed Sušenje Stojalo Za Kuhinjskem Pultu

2 Stopnje Jed Rack Z Utensil Imetnik Desko Za Rezanje Imetnika In Jed Drainer Jed Sušenje Stojalo Za Kuhinjskem Pultu

(0 Ocene)
€83.14 €59.03

Barve:
  • Opis
  • Ocene

2 Stopnje Jed Rack Z Utensil Imetnik Desko za Rezanje Imetnika In Jed Drainer Jed Sušenje Stojalo Za Kuhinjskem Pultu [Premium Kakovosti Železa] Ta jed dring stojalo je narejeno iz kakovostnih železa, težkih debele žice je tudi trmast in trajnost dovolj, da bi preprečili deformirana in upogibanje.Anti-slip noge imejte posodo omaro z drsnimi in zaščito pulti pred praskami.

[Super Močan Zmogljivosti] Ta jed rack z 2 plast design je primerna za velike družine.Lahko fit različnih velikosti posode in pan zajema.Dno ravno police z veliko prostora lahko imajo različne sklede,skodelice in pot.Sprednji strani je 5 pokal jezički,na katero medtem ko obe strani vključuje 1 desko za rezanje rack,1 utensil držalo.Izpolnjuje vse vaše potrebe za skladiščenje v kuhinjo in prinese lepo točilne.

[Removable posodico]Naša jed drainer je opremljena z odstranljivo posodico.tudi z odvečno vodo,vam ne bo treba skrbeti za vodo združevanje gor ali izlitja na svoj števec.

[Inovativnih Cultery Imetnik ]pribora imetnik pomaga, da v celoti izkoristijo sušenje prostor in ohranja vaše boja proti suhi.S 3 veliki oddelkov,ga lahko shranite noži, vilice in poons ločeno.S prezračevanjem votlih design,vaš jedilni pribor je vedno čisti in suhi.

Barva:črna

Material:železo

Velikost:55 x 35 x 36 cm

Vsebina Paketa:

1x Posoda za Stojalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo: Celinska Kitajska

0 Pregledi za to