3m LED Trak Stranka Z Daljinskim upravljalnikom za izmenični Tok Dvorišče Dnevna Soba Smart Spalnica Priključite V Združljivo WIFI Podporo

3m LED Trak Stranka Z Daljinskim upravljalnikom za izmenični Tok Dvorišče Dnevna Soba Smart Spalnica Priključite V Združljivo WIFI Podporo

(0 Ocene)
€29.30 €23.44

Barve:
  • Opis
  • Ocene

Funkcija:

【WIFI/ ZDRUŽLJIV】LED svetloba prihaja z 2 vrsti za vas, da izberejo, TypeA ( združljiv), TypeB (WIFI združljiv).Inteligentni nadzorni vam prinaša novo življenje razsvetljavo izkušnje.

【RGB SVETLOBE V VEČ NAČINOV】3m dolgo luč z 252 Led, super svetla, bolj enakomerno svetlost, visoka učinkovitost in varčevanje z energijo.To zunanja oblika RGB svetlobe, z 200 spreminjanje načinov, lučka utripa v ritmu glasbe, ki je lepši.

【DALJINSKI upravljalnik】izdelka, ki je opremljen z daljinskim upravljalnikom, ki je bolj priročno.Lahko uporabite daljinski upravljalnik, da prilagodite svetlobno način, izberite dihanje, skače, utripa, itd., in prav tako lahko prilagodite svetlost in čas.

【NEPREMOČLJIVA IN PRILAGODLJIV】zunaj svetlo trak zaviti s silikonom, ki je nepremočljiva, do IP67, in lahko uporabi v zaprtih prostorih in na prostem.Silikonski svetlobni trakovi so zelo prilagodljivi in lahko se sklonil na bo brez poškodb.

【DIY DEKORACIJO】Ustvarite svoj zid z RGB trak svetlobe DIY, da je prostor bolj izrazite, postane ozračje, dodaj toplo in romantično slog in pokrajino v življenju doma, še posebej primeren za strani, praznikih in drugih priložnostih.

Specifikacije:

Vrste: A ( združljiv), B (WIFI)

Barva: Bela

Material: Silikon

Plug: UK

Vhodna napetost: 12V

Moč: 8W/m

Vir svetlobe: Led 252

Light color: RGB

Kot snopa: 120°

Daljinsko krmiljenje moči: Vgrajen 1 x gumb baterija

Dolžina: Približno 3 m/118.11 palčni

Paket Vključuje:

1pc x LED trakovi

1pc x Daljinski upravljalnik

1pc x napajalnik

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Opomba:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki,,ampak ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

2.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 2-4 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja za oblačila, hvala za Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 palčni

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traja 3-7 dni ,EMS traja 8-12 dni.Post air mail treba 2-8 tednov.Ampak vse od njih so odvisne od države, v dostavljeno.

2) VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

  • Napetost: 12V
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Je Pametno Napravo: Da,
  • Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: Woopower
  • Postavka Vrsta: Trak
  • Vir Napajanja: DC
  • Trak tip: SMD
  • nepremočljiva: Da,
  • Poraba energije (W/m): 8.64 W/m
  • Led Število/M: 84
  • Priložnosti: Dnevna Soba

0 Pregledi za to